Projekt Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske

logo
Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH
Erasmus+
logo
Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH
Erasmus+
Loading Najave

« All Events

  • Ovaj event je završio.

Seminar na temu vrednovanja ishoda učenja i edukacije edukatora

11. svibnja 2017. - 12. svibnja 2017.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja nastavlja s organizacijom aktivnosti u sklopu projekta Educa-T, (Educa-T, Emphasis on developing and upgrading of competences for academic teaching), “Razvijanje i unaprjeđivanje kompetencija za poučavanje na visokim učilištima”. Nakon uvodne konferencije projekta i radionice na temu priznavanja prethodnog učenja u visokom obrazovanju i e-učenja, sljedeća aktivnost je organizacija seminara na temu vrednovanja ishoda učenja i edukacije edukatora.

Organizator seminara je Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a održat će se 11. i 12. svibnja 2017. godine na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Rijeci, Sveučilišna avenija 4, Rijeka.

Seminar će biti prilika za razmjenu iskustava i dobre prakse između predstavnika hrvatskih visokih učilišta i međunarodnih stručnjaka. Ministarstvo je pozvalo nekoliko stranih stručnjaka koji će s hrvatskim stručnjacima podijeliti primjere dobre prakse na području vrednovanja ishoda učenja i edukacije edukatora. Radni jezik seminara bit će engleski. Osvježenje i ručak za sudionike bit će osigurani iz sredstava projekta Educa-T, ali sudionici trebaju sami snositi troškove puta i smještaja. Broj sudionika je ograničen i dat ćemo prednost sudionicima koji se jave prvi. Prijavljeni sudionici bit će na vrijeme obaviješteni o dnevnome redu seminara.

Slijedom navedenoga, ovime vas pozivamo da se prijavite za sudjelovanje putem obrasca ispod, te da informaciju o seminaru proslijedite svim zainteresiranim suradnicima i kolegama.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama ili objašnjenjima možete se obratiti na adresu elektroničke pošte: educa-t.projekt@mzo.hr.

Prijave na seminar su završene

Agenda

seminara na temu vrednovanja ishoda učenja i edukacije edukatora

Detalji

Početak:
11. svibnja 2017.
Kraj:
12. svibnja 2017.

Mjesto

Rijeka
Hrvatska

Organizator

Projektni tim